Aquarius Healing

IMG_20150428_124101
Aquarius Healing

via energetische massage 

Aquarius healing is een behandeling met universele goddelijke energie ofwel m.b.v. engelenenergie en m.b.v. mijn gidsen. Dit is een liefdevolle energetische massage die aansluit bij het tijdperk waar we ons nu in bevinden, Aquarius. Leven naar en volgens ons hart.

Aquarius is de tijd waarin we allemaal bewust worden van het belang van liefde voor elkaar en het vergroten van het spirituele bewustzijn en verbondenheid met al wat leeft.

Donkere energie verwijderen
Zie mij als een soort energetisch transportkanaal voor de energie van het universum of van begeleiders die via mij donkere “slechte” energie verwijderen en helen via pure goddelijke energie. Verdriet is vaak ook aanwezig en maakt het lichaam zwaar, deze emoties worden losgemaakt zodat het lichaam de zwaarte ontlaad. Bovendien wordt U geladen met positieve energie die meer rust geeft.

Healen kan op diverse manieren en op diverse locaties
Zonodig kan ik bij u thuis komen indien er nog iemand aanwezig is.
Bij mij thuis kan ik u echter het beste behandelen.

Door de telefoon kan ik bij bepaalde klachten met mijn energie (nooit gehinderd door afstand, tijd of ruimte) uw energie behandelen. Voorbeelden zijn benauwdheid laten afnemen, rust of ontspanning geven, pijn laten afnemen.

Let wel; ik ben geen arts, bij klachten deze altijd raadplegen. Ik kan ondersteuning geven, pijn verminderen of blokkades weghalen, energie upgraden.

Oorzaak van klachten
Wanneer een Ziel zijn of haar Zielendoelen niet meer naleeft en onbewust kiest te leven vanuit angst of alleen verstand i.p.v. vanuit liefde en begrip, of niet voldoende bij zichzelf blijft en bij eigen waarden en normen ofwel grenzen, zal de mens ongemakken gaan ervaren. Dit kunnen fysieke klachten zijn, maar ook mentale klachten zoals angsten of fobieën. Natuurlijk brengt teveel stress ook onbalans met zich mee en kan het voorkomen dat het lichaam zelf de negatieve energie niet meer afvoert.

Ongemakken/Blokkades
Wanneer wij deze klachten, pijnen of ongemakken, ervaren zijn we niet meer aangesloten met de Bron van universele energie. Deze ongemakken(energieblokkades) ontstaan op verschillende plaatsen in ons lichaam en zo kunnen we deze gaan voelen, als spierpijn, rugpijn,  stijve nek, migraine, druk op de borst of keel. Vaak wordt ook onrust op het hart ervaren en is er geen medische oorzaak gevonden. Of de klachten nu fysiek, mentaal, emotioneel en/of karmisch zijn, we ervaren het in onze lichaam, omdat de ziel via ons lichaam met ons praat.

Wanneer we onze energiepunten, tevens ook via het brein, weer met goddelijke energie afstemmen, kunnen we ongemakken vewijderen, en daarbij weer bewust worden dat we verbonden zijn met de universele Bron. We zijn dan weer verbonden en zo wordt de oorzaak van de klacht vaak geheeld.

Hoe ziet een sessie eruit
Bespreken van klachten of emotionele aandachtspunten.
Consultatie dmv vragen en invoelen dmv heldervoelendheid op lichamelijke welzijn.
Samen verbinden met universele bron en/of goddelijke energie en gronden dus verbinden met de kristallen aarde-energie.

Chakra’s worden ook energetisch behandeld.

Healing is ook het opschonen van het aura ofwel het energieveld rondom het lichaam.
Een blokkade healing vindt plaats d.m.v. handoplegging ofwel versterkt doormiddel van energetische massage met olie. De behandelmethode is afhankelijk van mijn keuze/noodzaak. Op het eind van de sessie worden de chakra’s nog in de goede kleuren en in de juiste energiestroming gezet. Tijdens de sessie komen belangrijke items naar boven voor de persoon die wordt behandeld.

Items die zonodig aan bod komen:
Pijn, ziekte of blokkades, waar komen ze vandaan
Karma los laten
Oude ervaringen (pijnen) die zich hebben vastgezet
Eigenliefde, relatie, liefde
Innerlijk kind helen
Rouwverwerking
Zelfrespect en -vertrouwen
Coaching op gezondheid en levensproblematiek
Spirituele ontwikkeling of groei (indien gewenst)
Coaching op leren aarden en verbinden
Coaching op psychische problemen

Geef een reactie