Twinsoul problemen

image1

Moeilijk is het als jij de verbinding met de tweelingziel herkent en de ander (nog) niet. Of dat je vriend (in)het wel ook voelt maar het ervaart als een gebondenheid die hij /zij juist niet wilt, vanuit zijn of haar bindingsangst en er nog niet klaar voor is. Of soms is het net omgekeerd en heeft de ander verlatingsangst. De combi tussen zulke personen is zeer heftig.

Het is heel pijnlijk als jij het wel weet, spiritueel verder ontwikkeld bent en de betekenis begrijpt maar gedwongen op een soort wachtbankje wordt gezet.

Je losmaken gaat niet of niet helemaal waardoor je leven wordt beperkt tot je een eigen balans hebt gevonden in hoe verder te leven en los te laten. Loslaten zonder het houden van te verliezen. Je wordt eigenlijk door dit proces hiertoe gedwongen. Wel doorga je zelf ook allerlei andere processen die versneld in gang zijn gekomen door de ontmoetingen je tweelingziel. Vaak na eerdere relaties met soulmates die vaak ook moeilijk waren, als voorbereiding op de ontmoeting met je twinsoul. Bij de samenkomst herken je oude pijn afkomstig vaak uit je jeugd, en relaties en besef je dan dat die delen verwerkt moeten worden. Dat deze een plaats moeten krijgen om verder te kunnen met jezelf, vrij van deze opgedane blokkades. Je stimuleert je twin dit ook te doen zodat die ook beter in balans komt met zichzelf. Het proces met je Twin brengt je in een enorme persoonlijke en spirituele groei.

Als je twin blijft hangen in een proces komt er vaak een periode van verwijdering die ook weer pijnlijk is omdat bij beiden het gevoel van gemis van je andere helft dan uiteindelijk weer overheerst en waardoor je onvoldoende verder komt met je eigen en gezamenlijke groei.

Het niet samenzijn betekent dat je weer dieper in jezelf naar je eigen zielslessen en relaties met anderen gaat kijken. Dat je tijd krijgt om meer onafhankelijk te worden ondanks de liefde in je hart. Je groeit en groeit tot je echt onafhankelijk kunt leven, maar de liefde blijft, en je de vrije keuze hebt beiden hoe je wilt leven en met wie.

Samenzijn versterkt elkaar, brengt elkaars leven uiteindelijk in balans omdat je altijd elkaar spiegelt vanuit liefde en elkaar als geen ander stimuleert. Het is een thuiskomen bij elkaar. Sexueel is er een soort versmelting, de behoefte terug samen 1 soul en lichaam te zijn. Hierdoor word je ook weer opgeladen. De energieen die brengen bij deze samensmelting een nog grotere radiatie van licht en hoge trilling met zich mee die wordt uitgestraald naar het universum om bij te dragen aan het grotere geheel van universele liefde. Onvoorwaardelijke liefde wordt duidelijk gevoeld maar het is niet altijd hoe beiden er naar handelen.

Het proces naar elkaar toe groeien wordt ook gestimuleerd vanuit God, de bron, het universum. Energetische groei, telepatische gedachten en gevoelens, kenmerken de relatie.

Het hoger doel van een twinsoul relatie is wel het samenzijn ten einde jullie energetische energie te delen met anderen als voorbeeld naar anderen uit te dragen wat onvoorwaardelijke liefde is. Soms lukt het niet in dit leven of ben je alleen op zielsniveau s’nachts samen als je lichaam rust. Soms kies je ervoor niet te blijven wachten als de ander blijft hangen of geblokkeerd zit in rationele levenswijzes. Je berust dan uiteindelijk in een ooit samenkomen, eventueel in een ander leven.

Al met al zie je vaak het proces van aantrekken en afstoten en elkaar diep diep raken. Zoek hierbij ondersteuning want het is een pijnlijk proces met veel onbegrip in het begin. Hoe kun je dan het beste handelen of hoe in je eigen leven staan. Sta open voor hulp en ondersteuning.

Geef een reactie